Om forfatteren

Bogens forfatter, Jan Patrick Skaarup, er grandnevø til Carl August Lorentzen. Carl Augusts storesøster Ellen, var farmor til Jan Patrick.

Jan Patrick Skaarup har en broget karriere bag sig. Han blev oprindelig uddannet indenfor kontorverdenen. Siden er det blevet til en masse andre erhvervsmæssige og kunstneriske udfoldelser, en
del år aktiv som sanger og komponist, senere som autodidakt fotograf, både video og stillfoto og i forbindelse med det, produktion og redigering af video til hjemmesider. I en periode i 1980'erne var Jan Patrick ansat som skuespiller og danser i flere professionelle teaterforestillinger, senere statist i diverse film, tv-serier samt i Den Kongelige Danske Opera. Et gennemgående tema har dog været at skrive i det skjulte, hvilket indtil videre har ført til fire publikationer, henholdsvis bogen om Carl August Lorentzen, novellesamlingen Manden bag spejlet og andre dødelige historier samt en biografisk historie om at slanke sig: Tab og vind med samme krop. Sidstnævnte udkom i november 2017.  I juni 2019 udkom bogen "Europa og den grænseløse kærlighed". En sand beretning om kærlighedens trange kår, hvis man forelsker sig i et menneske udenfor Europa. Flere bøger er på vej.